Miehille tarkoitettuja feromonituoksuja löytyy TÄÄLTÄ
 
 

 

Nimi:
Email:

 

Ammattilaisten suosittelema
Enemmän varmuutta...
Ainesosat
Rahojen palautustakuu
Erikoistarjous!
Feromoneista tiedotusvälineissä
Jälleenmyyjä
Dropship Järjestelmä
Yhteistyökumppanijärjestelmä
YHTEYDENOTTO


Feromonituoksumme ansiosta itsetuntosi kohenee, sillä huomaat kuinka sinusta tulee viehättävämpi vastakkaisen sukupuolen keskuudessa.

Feromonien tavoin on olemassa sarja täysin luonnonmukaisia tuotteita helpottamaan elämäämme tietyillä osa-alueilla. Tällaisia ovat mm. sperman määrää kasvattavat pillerit, joiden avulla saadaan runsaammat siemensyöksyt.

Sama koskee peniksen suurentamiseen tarkoitetttuja 100% luonnonmukaisia pillereitä, jotka ovat todella suosittuja käyttäjiensä keskuudessa, sillä niillä saavutetaan hyvät tulokset lyhyessä ajassa. Nämä pillerit stimuloivat peniksen hienoja kudoksia ja helpottavat verisuonien laajenemista aiheuttaen peniksen pysyvän suurentumisen ja ratkaisten iänikuisen peniksen kokoon liittyvän problematiikan.

Tämänkaltaisten tuotteiden joukosta löytyvät myös naisten rintojen suurentamiseen tarkoitetut pillerit. Monet naiset, jotka epäröivät kirurgiaan ja implantaatteihin turvautumista ovat vihdoinkin löytäneet ratkaisun näistä suun kautta nautittavista pillereistä. He pitävät sitä  helppona, taloudellisena ja riskittömänä vaihtoehtona. Nämä pillerit toimivat siten, että ne aktivoivat rinnan passiivisia estrogeenejä ja kasvattavat rintojen kokoa sen sisältämien phytoestrogeenien avulla, jotka saavat rintojen hienot kudokset kasvamaan.

Rintoja kiinteyttävät ja kasvattavat voiteet toimivat samalla tavalla, sillä myös tämä on täysin luonnollinen ja “veitsetön” tapa, joka edistää rintojen hienojen kudosten kasvua naishormonien luonnollisen tasapainon avulla. Monet näistä voiteista toimivat myös pillereiden täydennyksenä, kohottaen ja tukien pillereiden avulla hankittuja muutoksia.

Toisen tyyppiseen ryhmään tuotteita kuuluvat tatuointeja poistavat voiteet. Myös nämä ovat täysin luonnonmukaisia. Nämä voiteet ovat hyvin mielenkiintoisia, sillä tatuoinnit, riippuen sen toteuttamistavasta, työnlaadusta yms. voivat olla todellinen ongelma, ottaen huomioon sen synkän kuvan joka niille on annettu useilla sivustoilla. Sen lisäksi, että nämä voiteet ovat 100 % luonnonmukaisia, eivät ne jätä iholle minkäänlaisia merkkejä tai arpia.

Jos olet kiinnostunut näistä tuotteista, on internetissä nähtävillä hyvin käytännöllisiä oppaita, joissa eri markkinoilla esiintyviä tuotteita vertaillaan ja laitetaan paremmuusjärjestykseen  laatunsa perusteella. Nämä oppaat ovat luotettavia ja hyödyllisiä. Ne säästävät aikaasi, sillä sinun ei tarvitse etsiä jokaista tuotetta yksitellen.

 
 
Enemmä tietoa Tilaa Nyt